Продавница за мебел и дизајн

Нема област за домаќинство што не одговара на топлината, богатството, удобноста и финоста на мебелот од дрво. Маси, столови, рамки за кревети, полици, фиоки, шкафови, па дури и украси – предностите на дрвениот мебел во домот не можат да се преценуваат. Најмногу од сè, дрвото нуди единствена комбинација на естетска привлечност и беспрекорен структурен интегритет што другите материјали не можат да го рефлектираат.

Ние дизајнираме и продаваме мебел

Како дел од внатрешниот дизајн поврзан со природата, дрвото може да го трансформира расположението на просторијата или целата куќа, создавајќи домашно, добредојдено чувство и навистина „органско“ чувство. Исто така, не е мода – овој материјал и се користи за изградба на мебел со генерации по генерација, и како таков нуди безвременски квалитет што не може да се реплицира.

Сите причини зошто користењето на дрво е најдобриот избор за мебел ќе направат долг и детален список, но еве неколку главни начини на кои секоја шема за мебел може да има корист од вметнување дрвен допир.

Јачина и издржливост

Дрвото е, се разбира, долготраен и робустен материјал и е совршен избор за секој што бара долговечност од својот мебел.

Одржливост

Кога е одговорно набавено и сертифицирано, дрвото претставува одлична опција за одржливост и затоа е еколошки здрав начин за опремување на дом.

Производи

Мебел за секоја погодба

Дневна Соба

Канцеларија

Професионална Удобност

Showing 1–6 of 13 results

Имате потреба од нешто поприлагодено? Ваша желба, наша работа.

Огромната палета на бои и тонови на дрво значи дека има многу разновидност за стил и изглед. И тука не треба да се споменуваат суптилните, но забележителни разлики помеѓу зрната и текстурите на различни видови и парчиња.

Миа Мебел

– Мебел за секоја погодба

Локација

ул.2 бр. 45 н.м Миладиновци, Општина Илинден – Скопје

Добијте упатства

 

Контактирајте не

info@miamebel.mk
(+389) 78-254 635